Huawei susține că a creat un sistem de recunoaștere facială superior lui Apple Face ID

2.095 ori
<b>Huawei susține că a creat un sistem de recunoaștere facială superior lui Apple Face ID</b>Ca de fiecare dată cei de la Apple setează trenduri pe piața smartphone și după ce au avut curajul să renunțe la jack-ul audio, este momentul ca și tehnologia Face ID să fie copiată de competiția din zona Android. Am aflat la un moment

Exact cum spunea și analistul chinez Ming-Chi Kuo, producătorii din lumea Android vor încerca să vină cu alternative la sistemul Apple Face ID în următoarea perioadă, lucru ce se și întâmplă. În cadrul evenimentului de ieri destinat lansării lui Honor V10, Huawei a rezervat câteva momente pentru a-și prezenta noua tehnologie de recunoaștere facială la care se lucrează aparent în aceste momente. 

Huawei

Sistemul este alcătuit dintr-o proiector VCSEL, dintr-un senzor de proximitate, LED-uri RGB, o cameră infraroșu și o cameră RGB, componente similare pe care și Apple TrueDepth le are incluse. Proiectorul și camera infraroșu ar fi capabile să capteze 300.000 puncte ale feței în numai 10 secunde, cifră de 10 ori mai mare decât capabilitatea lui Face ID în acest moment.

Huawei Face ID

Huawei susține astfel că sistemul propus de ei este superior lui TrueDepth și dezvăluie că securitatea sporită va permite și autentificarea pentru plăți cu mobilul. Va dura numai 400 milisecunde pentru a ne autentifica pe device și vedem din fotografiile realizate la eveniment faptul că și aici va fi necesar un "breton" a la iPhone X pentru integrarea tuturor elementelor precizate mai sus.

Huawei Face ID

Vom avea și o alternativă la Animoji, dar marea problemă este că sistemul Huawei nu există pe vreun device la ora actuală, fiind doar la stadiul de proiect intern. Rapiditatea și securitatea sporită rămân doar pe hârtie și din păcate producătorul chinez nu a dezvăluit o dată posibilă la care am putea vedea un smartphone cu așa echipare. Probabil sistemul este perfecționat și este nevoie de multă muncă în acest sens.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×