Huawei trișează din nou! Folosește fotografii realizate de un DSLR pentru a promova camera selfie de pe Nova 3

2.797 ori
<b>Huawei trișează din nou! Folosește fotografii realizate de un DSLR pentru a promova camera selfie de pe Nova 3</b>Descoperim astăzi încă un caz de trișare să-i spunem în lumea smartphone, situație în care Huawei este prinsă cu o mare minciună. Aflăm că într-o reclamă recentă asociată smartphone-ului Huawei Nova 3, compania chineză a folosit

Încă o dată asistăm la o situație controversată în care Huawei este implicată, cea referitoare la o campanie de publicitate pe care compania chineză o desfășoară în Egipt. Descoperim că în materialul video pe care îl vedeți mai jos au fost folosite fotografii realizate de un aparat foto DSLR pentru a promova capabilitățile de captură selfie ale smartphone-urilor Huawei Nova 3, respectiv Huawei Nova 3i.

Această informație a ieșit la iveală după ce unul dintre actorii ce au luat parte la această reclamă a postat o serie de fotografii behind the scene de la filmări. Partea interesantă este că într-una dintre imagini se vede clar cum un selfie promovat în clip este de fapt realizat de o cameră DSLR. 

Huawei

Cu toate că în reclama de față cei de la Huawei nu spun în mod explicit faptul că fotografiile au fost realizate de către smartphone-ul Nova 3, secvențele și mai ales fotografia dezvăluită mai sus sugerază că într-adevăr imaginile nu au fost făcute cu telefonul deși se promovează camera selfie a dispozitivului mobil. 

Din câte probabil știți, Huawei nu este la prima ispravă de genul, chiar în februarie sosind detalii despre cum firma chineză a cerut participanților unei campanii să lase comentarii pozitive despre Huawei Mate 10 în pagina de pre-comandă Best Buy. Aceste campanii false de marketing nu fac decât să scadă nivelul de încredere pe care publicul îl are pentru brand, astfel că în final o minciună de genul face mai mult rău decât bine pentru producător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×