Huawei trișează din nou! Folosește fotografii realizate de un DSLR pentru a promova camera selfie de pe Nova 3

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.679 ori
<b>Huawei trișează din nou! Folosește fotografii realizate de un DSLR pentru a promova camera selfie de pe Nova 3</b>Descoperim astăzi încă un caz de trișare să-i spunem în lumea smartphone, situație în care Huawei este prinsă cu o mare minciună. Aflăm că într-o reclamă recentă asociată smartphone-ului Huawei Nova 3, compania chineză a folosit

Încă o dată asistăm la o situație controversată în care Huawei este implicată, cea referitoare la o campanie de publicitate pe care compania chineză o desfășoară în Egipt. Descoperim că în materialul video pe care îl vedeți mai jos au fost folosite fotografii realizate de un aparat foto DSLR pentru a promova capabilitățile de captură selfie ale smartphone-urilor Huawei Nova 3, respectiv Huawei Nova 3i.

Această informație a ieșit la iveală după ce unul dintre actorii ce au luat parte la această reclamă a postat o serie de fotografii behind the scene de la filmări. Partea interesantă este că într-una dintre imagini se vede clar cum un selfie promovat în clip este de fapt realizat de o cameră DSLR. 

Huawei

Cu toate că în reclama de față cei de la Huawei nu spun în mod explicit faptul că fotografiile au fost realizate de către smartphone-ul Nova 3, secvențele și mai ales fotografia dezvăluită mai sus sugerază că într-adevăr imaginile nu au fost făcute cu telefonul deși se promovează camera selfie a dispozitivului mobil. 

Din câte probabil știți, Huawei nu este la prima ispravă de genul, chiar în februarie sosind detalii despre cum firma chineză a cerut participanților unei campanii să lase comentarii pozitive despre Huawei Mate 10 în pagina de pre-comandă Best Buy. Aceste campanii false de marketing nu fac decât să scadă nivelul de încredere pe care publicul îl are pentru brand, astfel că în final o minciună de genul face mai mult rău decât bine pentru producător.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×