Huawei trollează Samsung în faţa propriului magazin: poster uriaş cu Huawei P30 Pro într-un mall australian

2.304 ori
<b>Huawei trollează Samsung în faţa propriului magazin: poster uriaş cu Huawei P30 Pro într-un mall australian</b>Huawei ţinteşte spre locul întâi în segmentul smartphone şi atacă Samsung de fiecare dată când are şansa, cu înţepături în reclame, trolling şi preţuri mai atractive pentru flagship-uri. A suflat deja locul 2 de la Apple

Huawei ţinteşte spre locul întâi în segmentul smartphone şi atacă Samsung de fiecare dată când are şansa, cu înţepături în reclame, trolling şi preţuri mai atractive pentru flagship-uri. A suflat deja locul 2 de la Apple şi începe să se distanţeze de firma din Cupertino. Cea mai nouă șotie a chinezilor vine din Australia, unde un banner uriaş cu Huawei P30 Pro a fost pus în faţa unui magazin Samsung.

Am mai văzut şi o campanie de trolling pe Twitter la început de an, după ce Samsung îşi prezentase telefoanele Galaxy S10, iar Huawei semnala tot ce oferă telefoanele sale în plus. Revenind la actuala năzbâtie, un mall din Brisbane Australia, are acum un uriaş poster Huawei P30 Pro în faţa unui Samsung Store. Ce e drept oferta sună bine: un voucher de 200 de dolari la cumpărarea unui Huawei P30 sau P30 Pro, cu ocazia Mother's Day (care la vestici e zilele acestea şi nu pe 8 martie).

Huawei P30 Pro

Tot Huawei mai oferise o promoţie similară în 2018 pentru Huawei P20 şi P20 Pro, parcând camioane Huawei în faţa magazinelor Samsung din Londra. A mai trollat Samsung aici şi Apple aici, prin împărţirea de baterii externe celor aflaţi la coadă la Apple Store. Ultimele studii de piaţă arătau că Huawei se află pe locul 2 în topul producătorilor smartphone, cu o cotă de piaţă de 19% şi cu 59.1 milioane de telefoane livrate în trimestrul întâi din 2019.

Apple e pe 3, cu 11.7% şi cu 36.4 milioane, iar Samsung pe locul întâi cu 23.1% cotă şi 71.9 milioane de unităţi livrate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×