Samsung Display va produce ecranul lui Huawei P30 Pro

2.112 ori
<b>Samsung Display va produce ecranul lui Huawei P30 Pro</b>După ce Huawei a avut neplăceri cu ecranul de pe Huawei Mate 20 Pro în cazul unităţilor cu panou LG, chinezii prefera să apeleze la Samsung Display acum. Se pare că Huawei P30 Pro va avea un ecran produs de Samsung Display.

După ce Huawei a avut neplăceri cu ecranul de pe Huawei Mate 20 Pro în cazul unităţilor cu panou LG, chinezii prefera să apeleze la Samsung Display acum. Se pare că Huawei P30 Prova avea un ecran produs de Samsung Display.

Evident e vorba despre un panou AMOLED, care va ajunge pe P30 şi P30 Pro. Se pare că BOE nu a prins contractul de această dată, deşi livrase ecrane mai mult decât OK recent, zvonurile spun însă că aceștia au o comandă imensă de la Apple. Calitatea panourilor Samsung pare să fi fost factorul hotărâtor totuşi. În plus, sud coreenii au şi capacitatea de a produce milioane de unităţi necesare pentru Huawei.

De asemenea colaborarea cu un singur partener în loc de 2 scade şansele de lite leak-uri şi de panouri calibrate diferit. Vă reamintesc că Huawei P30 şi P30 Pro sunt aşteptate să debuteze la Paris pe 26 martie. Vor avea procesoare Kirin 980 şi o cameră triplă în spate, plus senzor ToF.

P30 Pro vine cu 8 GB RAM şi zoom hibrid 10X cu ajutorul unui mecanism periscopic pentru cameră. Se zvoneşte mai nou că primim şi un ecran cu funcţionalitate de difuzor, că la LG G8 ThinQ. P30 Pro ar trebui să aibă un ecran de 6.47 inch OLED, iar P30 unul de 6.1 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×