Android 9.0 Pie și One UI devin disponibile chiar azi pe Galaxy S9 (Beta)

1.909 ori
<b>Android 9.0 Pie și One UI devin disponibile chiar azi pe Galaxy S9 (Beta)</b>Vă informam săptămâna trecută că unii norocoși se vor putea juca pe Samsung Galaxy S9 și Note 9 cu Android 9.0 Pie și One UI încă din această săptămâna. E vorba evident despre o fază de beta testing, care a început deja și despre care avem detalii mai jos

Vă informam săptămâna trecută că unii norocoși se vor putea juca pe Samsung Galaxy S9 și Note 9 cu Android 9.0 Pie și One UI încă din această săptămâna. E vorba evident despre o fază de beta testing, care a început deja și despre care avem detalii mai jos.

Noua interfață vine în completarea lui TouchWiz și Samsung Experience, mergând într-o direcție complet nouă. One UI mizează pe mutarea conținuturilor și textului înspre zonă superioară a ecranului, utilizarea telefonului cu o singură mână și meniuri și opțiuni de navigare în zona inferioară. Acelea ar fi mai ușor de accesat cu un singur deget pentru navigare.

Android 9.0 Pie și One UI devin disponibile chiar azi pe Galaxy S9 (Beta)

Conținutul interactiv se află în zonă inferioară, avem fundaluri negre pentru consum mai scăzut de energie. Galeriile au thumbnail-uri mai mari și tot textul se va afla sus. Varianta finală de Android Pie și One UI va sosi pe Galaxy S9 și Note 9 în ianuarie 2019. Pe viitor va sosi și pe Galaxy S8 și Note 8.

Cei înscriși în beta au primit softul în Coreea de Sud, iar pachetul software ocupă 1.7 GB. Urmează SUA, Germania și Marea Britanie pentru valurile următoare de actualizare beta. Va puteți înscrie în beta prin aplicația Members (Samsung+ în SUA) și apoi veți primi notificarea că ați fost acceptat.

Samsung pare a fi început să se miște ceva mai bine decât la actualizările trecute și așteptăm cu nerăbdare feedbackul de la primii temerari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×