Cel mai ieftin Samsung Galaxy Nexus e la evoMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.176 ori
<b>Cel mai ieftin Samsung Galaxy Nexus e la evoMAG.ro!</b>Dacă v-am fi spus iarna trecută la momentul lansării lui Samsung Galaxy Nexus că el va pierde mai mult de o treime din preț în primăvară, ne-ați fi crezut? Ei bine, evoMAG are o super ofertă pentru acest telefon, care primește o reducere...

Dacă v-am fi spus iarna trecută la momentul lansării lui Samsung Galaxy Nexus că el va pierde mai mult de o treime din preț în primăvară, ne-ați fi crezut? Ei bine, evoMAG are o super ofertă pentru acest telefon, care primește o reducere substanțială de 11%, ajungând la incredibilul preț de 1.649 lei.

Pentru un telefon cu Android 4.0 la bord, display 720p de 4.65 inch și o cameră de 5 megapixeli eu zic că e o sumă foarte bună. Mai avem la dispoziție și un procesor dual-core de 1.2 GHz, tehnologie Super AMOLED la capitolul ecran și 16 GB memorie internă. Asta ca să nu mai vorbim de garanția că veți fi mereu primii la actualizările Android, deoarece acest model este un Nexus, deci un flagship Google. Mai multe detalii despre telefon aflați de aici, din recenzia noastră completă și trebuie sa stiti că acest terminal a fost considerat de mulți drept unul dintre candidații principali la titlul de Telefonul Anului 2011.

Trebuie să recunosc că mi-aș dori să mai văd astfel de promoții și la alte telefoane de top, cum ar fi un Samsung Galaxy S II la 1.500 de lei de exemplu, un HTC One S la 1.700 - 1.800, dar pentru acesta din urmă e prea devreme pentru așa ceva. Voi ce telefoane ați dori la reducere, dacă ați avea de ales?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×