Cum ar arăta iPhone XI fără protuberanța camerei foto din spate? PhoneDesigner ne răspunde curiozității

840 ori
<b>Cum ar arăta iPhone XI fără protuberanța camerei foto din spate? PhoneDesigner ne răspunde curiozității</b>Toate randările sosite pentru iPhone XI dîn ultima vreme ne-au confirmat faptul că telefonul pregătit pentru debut la toamnă va avea un modul de cameră foto pătrat, unul al cărei protuberanțe nu va fi deloc de neglijat

Toate randările sosite pentru iPhone XI dîn ultima vreme ne-au confirmat faptul că telefonul pregătit pentru debut la toamnă va avea un modul de cameră foto pătrat, unul al cărei protuberanțe nu va fi deloc de neglijat. Din păcate va trebui să ne obișnuim cu această idee de dragul unui setup foto mai special în acest an pe iPhone-uri, sau spera că într-un viitor apropiat se va ajunge la un look precum cel prezentat mai sus de către Phone Designer.

Acesta și-a imaginat un iPhone al cărui modul de cameră foto triplă nu iese deloc din relief, cei 3 senzori fiind integrați sub sticla panoului din spate. Se ajunge la un design mult mai curat și atractiv astfel, iar vânzând cum Nokia a reușit să integreze nu 2 sau 3 senzori în acest fel, ci chiar 5 pe modelul Nokia 9 Pureview, atunci sigur ar putea și Apple cu toată tehnologia și priceperea acumulată.

Este un concept tare interesant și poate următorul pe care ni-l va prezenta Phone Designer va scăpa și de decupajul din ecran pentru un look cu adevărat edge-to-edge. În altă ordine de idei vă amintim că în toamnă Apple va introduce modelele iPhone XI, iPhone XI Max și iPhone XR2, primele două din listă cu o cameră triplă în spate, iar cel din urmă cu un modul dual.

Vor avea procesoare Apple A13, tehnologie de încărcare wireless inversă și poate un Siri evoluat la bord. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×