Husa smart Apple cu baterie de 1.800 mAh ajunge la QuickMobile; accesoriu compatibil cu iPhone 6 și iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.362 ori
<b>Husa smart Apple cu baterie de 1.800 mAh ajunge la QuickMobile; accesoriu compatibil cu iPhone 6 și iPhone 6s</b>&Icirc;n luna decembrie a anului trecut, gigantul din Cupertino lansa un accesoriu cel puțin ciudat la prima vedere. Este vorba despre o husă smart cu baterie inclusă la pachet, produs ce dublează autonomia oferită &icirc;n mod normal de un...

În luna decembrie a anului trecut, gigantul din Cupertino lansa un accesoriu cel puțin ciudat la prima vedere. Este vorba despre o husă smart cu baterie inclusă la pachet, produs ce dublează autonomia oferită în mod normal de un smartphone iPhone 6/6s. De astăzi, accesoriul poate fi cumpărat și din România, prin intermediul QuickMobile.

Prețul nu este unul tocmai accesibil, dar pentru cei ce apreciază calitatea produselor Apple, investiția se poate dovedi inspirată. Dacă trecem peste acea “cocoașă” nu tocmai atractivă a acestei huse, și dacă autonomia smartphone-ului nostru reprezintă o problemă, atunci accesoriul Apple vine în ajutor.

Husa smart Apple cu baterie de 1.800 mAh ajunge la QuickMobile; accesoriu compatibil cu iPhone 6 și iPhone 6s

Aceasta husă vine cu o baterie de 1.800 mAh a cărui procentaj de încărcare va fi afișat direct pe ecranul telefonului. QuickMobile comercializează husa pe alb și negru la un preț de 599 lei, accesoriu ce poate fi comandat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×