Telefonul modular Google Project Ara a trecut printr-un benchmark se pare; Vine cu... ecran de 13.8 inch?!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.356 ori
<b>Telefonul modular Google Project Ara a trecut printr-un benchmark se pare; Vine cu... ecran de 13.8 inch?!</b>Project Ara de la Google pare a stagna deja de ani buni, acel smartphone modular primind cam &icirc;n fiecare semestru c&acirc;te un nou teaser sau eveniment dedicat. Azi vedem şi o scăpare a sa, sub forma unui benchmark, care &icirc;i dezvăluie...

Project Ara de la Google pare a stagna deja de ani buni, acel smartphone modular primind cam în fiecare semestru câte un nou teaser sau eveniment dedicat. Azi vedem şi o scăpare a sa, sub forma unui benchmark, care îi dezvăluie specificaţiile.

Vă reamintesc că Ara implementează modularitatea în zona handseturilor, ceea ce înseamnă că vom putea înlocui din mers componente ale terminalului, precum memorie, cameră, ecran sau baterie cu diferite module. Bineînţeles privim cu precauţie benchmarkul, mai ales că anumite dotări sună ciudat şi ar putea fi modificate.

Telefonul modular Google Project Ara a trecut printr-un benchmark se pare; Vine cu... ecran de 13.8 inch?!

La bord se afla un display de 13.8 inch, foarte bizar pentru un telefon, cu rezoluţie Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 810 şi Android 6.0. El e listat cu două module de stocare, 10 şi 25 GB şi are doar o cameră VGA şi una de 0.3 MP. E posibil ca terminalul să fi fost introdus într-o tabletă dock, în stil PadFone, altfel nu se explică acea diagonală.

Sau e un ecran de 3.8 inch şi un "1" a fost adăugat în grabă...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×