Samsung a dat startul producției în masă de terminale Galaxy S10, S10 Lite și S10+

2.138 ori
<b>Samsung a dat startul producției în masă de terminale Galaxy S10, S10 Lite și S10+</b>La doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că noile terminale Galaxy S10 urmează a debuta comercial în magazine începând cu data de 8 martie, vine și informația cu privire la faptul că startul producției

La doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că noile terminale Galaxy S10 urmează a debuta comercial în magazine începând cu data de 8 martie, vine și informația cu privire la faptul că startul producției în masă pentru aceste device-uri a fost dat. Procesul a fost demarat încă din data de 25 ianuarie și până în momentul de față Samsung ar trebui să aibă câteva mii de terminale gata de livrare.

Sursa acestei vești este publicația sud-coreeană TheInvestor.co.kr care ne mai dezvăluie și faptul că toate variantele de Galaxy S10 produse în momentul de față sunt modele ce rulează pe rețeaua 4G și nu 5G. Varianta S10 5G încă este în cărți, dar cu toate acestea producția sa va fi demarată mai târziu în prima jumătate a acestui an.

Apar cu această ocazie și alte detalii precum faptul că în realitate toate variantele de S10 vor avea cititoare de amprente integrat în display-uri, S10 și S10+ optând pentru module ultrasonice iar S10 Lite pentru un scanner optic - o informație tare interesantă ținând cont de faptul că până acum ne obișnuisem cu ideea că varianta Lite va avea scanner de amprente plasat lateral.

Toate modelele vor avea o folie de protecție aplicată pe ecran din fabrică, iar varianta high-end de S10+ va sosi cu 1 TB de stocare - cip de memorie proaspăt anunțat astăzi de către Samsung. În altă ordine de idei aflăm că smartphone-ul pliabil va costa peste 1789 dolari la debut. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×