Panoul spate a lui iPhone 6 Își face apariția În noi materiale foto și video

969 ori
<b>Panoul spate a lui iPhone 6 Își face apariția În noi materiale foto și video</b>Deși Apple va lansa oficial noua generație iPhone 6 abia în luna septembrie, zvonurile și speculațiile despre acest model continuă a-și face apariția pe web încă de luni bune. Recent, panoul spate al lui iPhone 6, model ce va avea un display de...

Deși Apple va lansa oficial noua generație iPhone 6 abia în luna septembrie, zvonurile și speculațiile despre acest model continuă a-și face apariția pe web încă de luni bune. Recent, panoul spate al lui iPhone 6, model ce va avea un display de 4.7 inch, a ajuns în mâinile celor de la Feld & Volk, o companie rusească ce vinde versiuni de lux ale terminalelor iPhone.

Din câte putem vedea, iPhone 6 va beneficia de o carcasă realizată în mare parte din metal care va include inserții din plastic necesare pentru integrarea antenelor de comunicații. Aflăm că această companie rusească lucrează în colaborare cu aceleași fabrici care oferă piese de schimb și pentru Apple, modalitate prin care de mai bine de 6 ani reușesc să transforme terminalele standard iPhone în device-uri de lux.

Panoul spate a lui iPhone 6 Își face apariția În noi materiale foto și video

De asemenea, observăm și faptul că logo-ul Apple nu este integrat pe panoul din spate, lucru care ne poate da de înțeles că vom beneficia de un logo iluminat, sau de ce nu, unul care să aibă rolul de antenă pentru îmbunătățirea semnalului. Totodată, există și probabilitatea ca acest logo să aibă rol de senzor NFC.

iPhone 6​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×