Camera frontală de 5 megapixeli de pe LG Nexus 2015 confirmată de o scăpare direct din sediul Google

Autor:  | Publicat în:  LG 839 ori
<b>Camera frontală de 5 megapixeli de pe LG Nexus 2015 confirmată de o scăpare direct din sediul Google</b>După ce am văzut numeroase randari ale lui Huawei Nexus 2015 şi LG Nexus 2015 azi aflăm detalii despre camera frontală a modelului LG. Se pare că e vorba de un senzor de 5 megapixeli aici, ceea ce nu pot spune că ne surprinde &icirc;n mod deosebit....

După ce am văzut numeroase randari ale lui Huawei Nexus 2015 şi LG Nexus 2015 azi aflăm detalii despre camera frontală a modelului LG. Se pare că e vorba de un senzor de 5 megapixeli aici, ceea ce nu pot spune că ne surprinde în mod deosebit.

Vă reamintesc că LG Nexus 2015 ar urma să aibă un ecran de 5.2 inch cu rezoluţie neconfirmată încă, port USB Type C, difuzoare frontale şi scanner de amprente. Noul handset va rula Android Marshmallow şi ar putea sosi cu o cameră de 16 sau 20 de megapixeli în spate, conform zvonurilor. Detaliile despre camera de 5 MP din fata provin de pe Google+, acolo unde un angajat Google care se ocupă cu testarea calităţii produselor a postat un selfie.

Datele EXIF arată că fotografia a fost realizată cu un telefon LG cu numele "Bullhead", cunoscut drept numele de cod al lui Nexus 5 (2015). Camera frontală de aici  este una de 5 MP, cu deschidere F/2.0. Imaginea e blurata pentru a proteja identitatea angajatului Google, iar coordonatele fotografiei arată că ea a fost realizată la sediul Google din Mountain View.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×