Modu va prezenta telefonul modular, varianta destinata productiei, la MWC 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.146 ori
<b>Modu va prezenta telefonul modular, varianta destinata productiei, la MWC 2009</b>Modu a avut un an 2008 al suisurilor si coborasurilor, de vreme ce prototipul sau de telefon modular a facut furori la MWC 2008, dar compania a anuntat ca isi va reduce personalul cu 25% in luna noiembrie. Handsetul a suferit numeroase amanari si putini...

Modu a avut un an 2008 al suisurilor si coborasurilor, de vreme ce prototipul sau de telefon modular a facut furori la MWC 2008, dar compania a anuntat ca isi va reduce personalul cu 25% in luna noiembrie. Handsetul a suferit numeroase amanari si putini operatori s-au declarat interesati de noul design. Iata ca totusi modu revine in forta la MWC 2009.

De data aceasta, compania vine cu modelul de handset modular care va intra in productie. In cazul in care nu sunteti familiari cu modu, acesta este un telefon de mici dimensiuni care poate fi introdus intr-o serie de "jackets", care ofera functii aditionale terminalului si un look mai atractiv.

Telefonul Modular Modu

Varianta de productie va fi mai rezistenta, va sosi cu 2 GB de memorie si o interfata imbunatatita. Printre cele 4 "invelisuri" ale handsetului se numara un "Night Jacket", caracterizat prin iluminare stralucitoare, o interfata unica si orientarea catre "viata de noapte".

Telefonul modular Modu

Telefonul va putea fi introdus si intr-un "Street-art jacket", care soseste cu difuzoare stereo, un look colorat si plin de energie, taste muzicale si o interfata unica, sau un "Classic jacket", care arata ca un telefon standard, cu toate functiile de baza. In cele din urma, va exista si un "Express jacket", care va face din modu un handset colorat si "jucaus" si "Bicycle jacket", respectiv "Music Jacket", cu nume destul de expresive, care dezvaluie functiile telefonului.

Piesa centrala a lui modu costa 200 de dolari, cu 2 jacketuri incluse, iar fiecare jacket aditional va costa de la 25 la 100 de dolari. Telefonul va sosi pe piata la inceputul trimestrului urmator.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×