Iat-o pe femeia din spatele vocii lui Siri (Video)

1.227 ori
<b>Iat-o pe femeia din spatele vocii lui Siri (Video)</b>Acum că Siri este oferit și într-o alternativă masculină am descoperit și cine este în spatele vocii feminine inițiale a acestui serviciu. Aparent, e vorba despre o femeie din Atlata, care a avut parte de un reportaj CNN dedicat. &nbsp; Numele...

Acum că Siri este oferit și într-o alternativă masculină am descoperit și cine este în spatele vocii feminine inițiale a acestui serviciu. Aparent, e vorba despre o femeie din Atlata, care a avut parte de un reportaj CNN dedicat.

Numele său este Susan Bennett și am aflat cu surprindere că înregistrările vocii sale pentru Siri au fost realizate încă din 2005, deci Apple avea în plan un asistent virtual de mulți ani. Inițial un reportaj al celor de la The Verge a indicat-o pe Allison Dufty drept vocea lui Siri, dar Dufty a respins această teorie și a negat tot.

Susan afirmă în materialul CNN că ea a aflat că e vocea lui Siri atunci când o prietenă de-a ei a cumpărat un iPhone și și-a dat seama că Susan vine la pachet drept Siri. Aflăm și doamna Bennett a mai avut un job de acest gen, fiind prima voce asociată unui bancomat. Aparent vocea lui Susan este prezentă pe multe GPS-uri și terminale mobile, dar și la anunțurile din aeroport.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×