Iată câștigătorul cardului cadou eMAG.ro În valoare de 250 de lei, În urma tragerii la sorți Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Concurs 698 ori
<b>Iată câștigătorul cardului cadou eMAG.ro În valoare de 250 de lei, În urma tragerii la sorți Mobilissimo.ro</b>Vă anunțăm în această săptămână că avem un concurs special pentru voi, unul asociat super reducerilor eMAG.ro pe lună martie. Ei bine, după ce aici aflați regulile și postați comentariile cu răspunsul la întrebarea noastră, acum e...

Vă anunțăm în această săptămână că avem un concurs special pentru voi, unul asociat super reducerilor eMAG.ro pe lună martie. Ei bine, după ce aici aflați regulile și postați comentariile cu răspunsul la întrebarea noastră, acum e momentul să anunțăm marele câștigător.

El este Ionut Daliu și a fost tras la sorți cu ajutorul lui random.org, dintre cei care au răspuns la întrebarea "care e cea mai mare reducere din cadrul noii campanii eMAG.ro?". Vedeți în acest articol captura cu extragerea care a decis drept câștigător pe ... în cadrul campaniei Alege Reducerea Perfectă de la eMAG.ro.

Câștigătorul va primi voucherul pe mail, imediat ce retailerul ni-l furnizează. Suntem de abia la început de primăvară și e perioada când sunt lichidări de stoc și oferte speciale, deci ar trebui să vă mai așteptați la multe super oferte de acest gen. Rețineți și că este a treia săptămână consecutivă în care pe Mobilissimo.ro se câștigă premii, după o tabletă Evolio și una LDK.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×