Noul HTC One apare Într-o altă imagine; de această dată În varianta pentru operatorul canadian TELUS

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.082 ori
<b>Noul HTC One apare Într-o altă imagine; de această dată În varianta pentru operatorul canadian TELUS</b>Iată că Noul HTC One, terminal ce va fi lansat luna aceasta pe 25 martie tocmai și-a făcut apariția într-o nouă imagine, de această dată în varianta pentru operatorul canadian TELUS. Terminalul în cauză păstrează un design similar cu vechea...

Iată că Noul HTC One, terminal ce va fi lansat luna aceasta pe 25 martie tocmai și-a făcut apariția într-o nouă imagine, de această dată în varianta pentru operatorul canadian TELUS. Terminalul în cauză păstrează un design similar cu vechea generație, dar aduce noutăți la capitolul hardware.

Printre specificațiile Noului HTC One se numără un display Full HD 1080p, un procesor quad-core Snapdragon tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB de stocare și o cameră foto duală situată în partea din spate.

Așa cum aflam acum câteva ore, HTC dorește ca Noul One să ajungă pe piață la aproximativ 2 săptămâni de la debutul oficial ce va avea loc în cadrul unui eveniment pe data de 25 martie. Așteptăm cu mare interes lansarea noului flagship, deși marea majoritate a detaliilor au fost deja scăpate pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×