Iată câteva funcții ascunse din noul sistem de operare iOS 8 ce este disponibil acum spre download pentru iPhone și iPad

1.216 ori
<b>Iată câteva funcții ascunse din noul sistem de operare iOS 8 ce este disponibil acum spre download pentru iPhone și iPad</b>în timp ce unii dintre noi decid să își facă în aceste momente update-ul la iOS 8, există și unele persoane care au avut timp să se joace cu noua versiune a sistemului de operare pentru platforma mobilă, și astfel ne pot oferi o serie de...

în timp ce unii dintre noi decid să își facă în aceste momente update-ul la iOS 8, există și unele persoane care au avut timp să se joace cu noua versiune a sistemului de operare pentru platforma mobilă, și astfel ne pot oferi o serie de detalii despre experiența de utilizare avută.

Astfel, prin intermediul celor de la macrumors.com avem ocazia să descoperim câteva funcții ce par a fi ascunse la prima vedere. Printre cele mai utile se numără și posibilitatea de scanare a cardului de credit atunci când realizăm cumpărături online prin intermediul Safari, în acest mod, informațiile de pe card fiind completate automat în cadrul formularului de plată.

De asemenea, informațiile despre vreme au fost și ele actualizate, Apple oferind acum ca sursă principală Weather Channel în schimbul Accu Weather. Odată cu această schimbare, primim o prognoză pe 9 zile, cât și detalii extra, cum ar fi ora la care soarele apune/răsare, umiditatea din atmosferă, sau nivelul de precipitații.

Un alt lucru foarte util adus de iOS este prezența contactelor favorite în cadrul sistemului de multitasking, locație de unde vom putea scrie persoanei dorite mesaje într-un mod foarte rapid. Remarcăm și funcția de ascundere a pozelor în galerie, afișarea utilizării bateriei în funcție de aplicație, sau un mod alb-negru. Ați testa noul iOS 8?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×