Varianta cu 6 GB RAM a lui Samsung Galaxy S8+ ar urma să coste peste 1000 de dolari

1.943 ori
<b>Varianta cu 6 GB RAM a lui Samsung Galaxy S8+ ar urma să coste peste 1000 de dolari</b>În vreme ce Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ va sosi la noi doar în varianta cu 4 GB RAM, pentru China se pregătește debutul unui model echipat cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Vești ajunse astăzi în mediul online ne dezvăluie faptul că prețul

Finalul lunii martie ne-a adus practic confirmarea existenţei unui Samsung Galaxy S8 cu 6 GB RAM la bord certificat de TENAA și evident destinat pieţei din China. Azi aflăm şi ce preţ s-ar putea practica pentru un astfel de model, în varianta cu diagonală de 6.2 inch.

Surse din China citate de ETNews, afirmă că Samsung Galaxy S8+ cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare internă va ajunge la un preţ de 1030 de dolari. Cei care precomanda un astfel de model vor avea inclus la pachet şi dockul DeX, care costă în jur de 150 de dolari în mod normal. Ca reper un Galaxy S8+ standard costă în jur de 850 de dolari, dar saltul e destul de mare.

Trebuie amintit şi că Samsung lansa o versiune cu 128 GB stocare pentru Galaxy S7 anul trecut în Coreea de Sud şi apoi ea ajungea şi pe alte pieţe precum India sau Noua Zeelandă. Mi se pare interesant că încă nu am văzut şi benchmark-uri ale versiunii cu 6 GB RAM, pentru a afla în ce măsură diferă scorurile în AnTuTu, GeekBench şi celelalte teste.

Evident optimizarea e cheia şi dacă Samsung s-a ocupat cu grija de software-ul Samsung Experience, 4 GB vor fi mai mult decât suficient. La urma urmei, iPhone 7 Plus încă depăşeşte Galaxy S8 în AnTuTu cu 3 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×