Iată cum arată consola Android TV și joystickul său, Într-un unboxing al unui developer

1.058 ori
<b>Iată cum arată consola Android TV și joystickul său, Într-un unboxing al unui developer</b>Dezvoltatorii Android care au participat la Google I/O 2014 au fost destul de câștigați, ei primind atât un ceas LG G Watch, cât și noul ceas Gear Live de la Samsung. Unii au fost destul de norocoși să primească și o "consolă" Android TV, cum e...

Dezvoltatorii Android care au participat la Google I/O 2014 au fost destul de câștigați, ei primind atât un ceas LG G Watch, cât și noul ceas Gear Live de la Samsung. Unii au fost destul de norocoși să primească și o "consolă" Android TV, cum e cazul dezvoltatorului de pe Reddit care a postat imaginile de mai jos.

încă nu e clar dacă acest device poate fi numit consolă de jocuri sau e doar un set top box Android TV cu capacități de gaming. în schimb, controllerul arată bine și se pare că acest format va fi standardul de joystick pentru toți partenerii Google. Observați că accesoriul funcționează pe bază de 2 baterii AA, are un buton Home și Back, dar și un buton central On/Off precum joystickurile de PlayStation și Xbox.

Iată cum arată consola Android TV și joystickul său, Într-un unboxing al unui developer

Primim și două stickuri analogice, 4 butoane shoulder dintre care 2 triggere, un D Pad și 4 butoane de acțiune. Acest controller amintește ușor de cel de Xbox, sincer să fiu. în ce privește consola, ea are mărimea unui set top box standard, este destul de pătrățoasă și glossy conform fotografiilor. Device-ul oferă port HDMI, USB, Ethernet și aparent are un conector special pentru alimentare.

Iată cum arată consola Android TV și joystickul său, Într-un unboxing al unui developer

Așteptăm acum și imagini cu acest model Android TV pornit, pentru a vedea interfața sa în acțiune și eventual și câteva jocuri rulate pe set top box. Cum vi se pare această primă încercare de consola de jocuri Google?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×