Iată ultimele 3 smartphone-uri apărute În portofoliul operatorului Orange România; LG G3 disponibil la precomandă!

2.244 ori
<b>Iată ultimele 3 smartphone-uri apărute În portofoliul operatorului Orange România; LG G3 disponibil la precomandă!</b>Așa cum ați aflat anterior, prin intermediul unei inițiative demarate de către noi, vă vom prezenta ultimele 3 smartphone-uri ajunse în portofoliile celor mai mari operatori din România. După ce v-am prezentat ultimele terminale ajunse la...

Așa cum ați aflat anterior, prin intermediul unei inițiative demarate de către noi, vă vom prezenta ultimele 3 smartphone-uri ajunse în portofoliile celor mai mari operatori din România. După ce v-am prezentat ultimele terminale ajunse la operatorul Vodafone, acum este rândul operatorului Orange.

Acesta aduce device-uri foarte atractive printre care se numără un terminal sub brand propriu denumit Orange Gova, HTC One Mini 2, cât și uimitorul flagship LG G3, la a cărui lansare oficială pe piața din România am participat acum două zile. Puteți arunca o privire asupra unui mic clip hands-on, cât și asupra unor fotografii cu LG G3 chiar aici.

  1. Orange Gova - 155 euro (fără contract)
  2. HTC One Mini 2 - 419 euro (fără contract)
  3. LG G3 - preț nedezvăluit (fără contract)

Primul device despre care operatorul Orange ne informează este Orange Gova, terminal cu display IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, slot microSD, o cameră foto de 5 megapixeli și o baterie de 2.000 mAh. Orange Gova rulează Android 4.3 JellyBean și poate fi achiziționat fără contract la prețul de 155 euro.

AbonamentPreț terminalPreț abonament lunar
Cangur 1659 euro16 euro
Panteră 1939 euro19 euro
Panteră 230 euro23 euro
Panteră 310 euro31 euro

Cel de-al doilea device prezent în portofoliul recent actualizat Orange este HTC One Mini 2, terminal pe care l-am putut remarca și în oferta Vodafone pe care v-am prezentat-o anterior. Pentru suma de 419 euro (fără contract), vom beneficia de un dispozitiv smartphone care beneficiază de o carcasă premium realizată din aluminiu și de dotări destul de atractive. Lista de prețuri la abonament poate fi consultată mai jos.

AbonamentPreț terminalPreț abonament lunar
Panteră 19274 euro19 euro
Panteră 23219 euro23 euro
Panteră 31169 euro31 euro
Panteră 4469 euro44 euro

De asemenea, cei de la Orange aduc în magazine și noul flagship LG G3, terminal ce impresionează printr-un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un slot microSD și o cameră foto de 13 megapixeli ce dispune de laser pentru autofocus. Acesta este disponibil începând de astăzi la precomandă, urmând ca prețurile să fie comunicate în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×