MetroMail, un client third party de email pentru Windows Phone, acum gratuit pentru 2 zile și util pentru userii Gmail

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 624 ori
<b>MetroMail, un client third party de email pentru Windows Phone, acum gratuit pentru 2 zile și util pentru userii Gmail</b>Colegul Alex amintea în recenzia&nbsp;lui Windows Phone 8.1 de lipsa suportului pentru servicii Google pe platforma celor de la Microsoft. Ei bine, cel puțin pentru moment avem o soluție alternativă pe partea de email. Se numește MetroMail și este o...

Colegul Alex amintea în recenzia lui Windows Phone 8.1 de lipsa suportului pentru servicii Google pe platforma celor de la Microsoft. Ei bine, cel puțin pentru moment avem o soluție alternativă pe partea de email. Se numește MetroMail și este o aplicație de tip client email third party, aducând și suport pentru Gmail.

Vestea bună este că aplicația e disponibilă gratuit tip de 2 zile și o puteți descărca de aici. Utilizatorii Outlook/IMAP vor avea parte de gesturi swipe pentru administrarea mailurilor, posibilitatea de a atașa multiple fișiere din contul vostru OneDrive și veți putea edita și reply-urile. Există culori diferite pentru tile-ul asociat fiecărui cont, iar aplicația oferă și suport pentru notificarile toast (cu night mode).

Utilizatorii Gmail primesc notificări instant via IMAP IDLE, suport pentru arhivare, emailuri marcate cu steluțe și etichete. Veți primi și suport pentru taburi în inbox (cu secțiuni ca Primary, Social, Promotions și altele). E suportată și includerea de semnături HTML, iar aplicația oferă interacțiune cu Action Center pentru notificări. Pe când și un client REAL Gmail pe WP 8.1? îl așteptăm cu drag!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×