CES 2015: ZTE Spro 2 este un mini proiector și hotspot 4G cu Android la bord

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.619 ori
<b>CES 2015: ZTE Spro 2 este un mini proiector și hotspot 4G cu Android la bord</b>După cum v-ați dat seama probabil deja, CES 2015 nu e un târg al telefoanelor și tabletelor, ci al gadgeturilor în general. Printre acestea îl regăsim și pe ZTE Spro 2, care e o combinație între mini proiector și hotspot 4G. &nbsp; El vine cu...

După cum v-ați dat seama probabil deja, CES 2015 nu e un târg al telefoanelor și tabletelor, ci al gadgeturilor în general. Printre acestea îl regăsim și pe ZTE Spro 2, care e o combinație între mini proiector și hotspot 4G.

El vine cu Android la bord și se remarcă dintre lansările de la CES prin originalitate. Terminalul are cam 5 inch în lungime și 1.5 inch în grosime. El poate proiecta imagini cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli pe suprafața dorită, ajungând până la o diagonală de 120 de inch. Proiectorul oferă 200 de unități lumens, iar ca OS avem parte de Android KitKat, cu posibilitatea de a descărca aplicații și filme.

ZTE Spro 2

La interior se afla o baterie de 6300 mAh, iar acest model oferă în jur de 3 ore de streaming de conținuturi. în plus, ZTE Spro 2 are și rol de hotspot 4G, ceea ce îl face și mai atractiv pentru streamingul de mare viteză al clipurilor. îl vom găsi doar în SUA din trimestrul 1, la un preț neprecizat încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×