Iată cum arată Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy S5 În viziunea unor designeri inspirați de brevete

3.096 ori
<b>Iată cum arată Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy S5 În viziunea unor designeri inspirați de brevete</b>Cu o săptămână în urma aruncăm o privire asupra unor brevete Samsung, care indicau noi designuri pentru viitoare telefoane mobile ale companiei. Nouă abordare amintește puțin de concepte mai vechi Nokia, iar cațiva designeri s-au inspirat din...

Cu o săptămână în urma aruncăm o privire asupra unor brevete Samsung, care indicau noi designuri pentru viitoare telefoane mobile ale companiei. Nouă abordare amintește puțin de concepte mai vechi Nokia, iar cațiva designeri s-au inspirat din brevete și au creat niște concepte interesante.

Astfel, avem un Samsung Galaxy Note 4 în imaginea de mai sus, realizat de Jermaine Smit. Acesta este un device cu ecran de 5.9 inch, camera de 20 MP și procesor Exynos S+, plus corp metalic. Acest model este comparat cu un Dodge Viper, datorită designului său arătos și remarc că îi lipsește butonul Home fizic terminalului, dar și că vine cu ecran edge to edge.

Samsung Galaxy Note 4

Ivo Maric este un alt designer inspirat de brevete, iar el a creat un Samsung Galaxy S5 care aduce mai degrabă cu un HTC sau chiar modele Alcatel de anul trecut dacă îmi aduc bine aminte. Acest Galaxy S5 păstrează mărimea lui S4, dar integrează un ecran de 5.25 inch, un corp metalic, din aluminiu și un spate din imitație de piele.

Samsung Galaxy S5

Observați cât de subțiri sunt aceste terminale și cât de bine arată combinația de metal cu plastic/piele. Oare cât de aproape vor fi modelele reale?

Iată cum arată Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy S5 În viziunea unor designeri inspirați de brevete

[via concept phones 1, 2]  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×