Iată cum poți urmări live lansarea lui OnePlus 7T Pro de astăzi, începând cu ora 18:00 (ora României)

1.202 ori
<b>Iată cum poți urmări live lansarea lui OnePlus 7T Pro de astăzi, începând cu ora 18:00 (ora României)</b>Astăzi pe data de 10 octombrie și cei de la OnePlus au programat un eveniment de presă, show ce va începe la ora 18:00 (ora României) și pe care îl veți putea urmări live chiar prin stream-ul inclus mai jos. Acest eveniment are loc

Astăzi pe data de 10 octombrie și cei de la OnePlus au programat un eveniment de presă, show ce va începe la ora 18:00 (ora României) și pe care îl veți putea urmări live chiar prin stream-ul inclus mai jos. Acest eveniment are loc pentru lansarea lui OnePlus 7T Pro, flagship cu procesor Snapdragon 855+ la pachet, multă stocare și cu o baterie ușor mai mare.

Nu va aduce prea multe diferențe la nivel vizual comparat cu varianta standard OnePlus 7 Pro, astfel că vom avea același telefon unibody cu panou spate din sticlă mată și ramă metalică la mijloc. Se vehiculează o reducere a diagonalei de la 6.67 inch la 6.65 inch, scădere insesizabilă totuși.

Pe lângă acest model sunt șanse mari ca OnePlus să prezinte în această seară și o variantă OnePlus 7T McLaren cu suport pentru alimentare rapidă la 65W și cu un pattern de tip fibră de carbon în spate. Este și ziua în care aceste noi telefoane din seria 7T vor fi disponibile oficial pe plan local prin intermediul partenerilor OnePlus, aceia fiind eMAG și Flanco. Apropo, varianta 7T Pro este deja listată la vânzare de către evoMAG pentru un preț de 3.999 lei!

Evenimentul începe la ora 18:00 (ora României) și îl puteți urmări direct din acest articol! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×