Iată cum puteţi viziona evenimentul Apple de azi, transmis în regim de livestream și pe Windows

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.057 ori
<b>Iată cum puteţi viziona evenimentul Apple de azi, transmis în regim de livestream și pe Windows</b>La ora 20:00, ora Rom&acirc;niei, Apple va umple Bill Graham Auditorium cu mii de jurnalişti tech şi entuziaşti, pentru a le prezenta noile modele iPhone şi probabil şi iPad. Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma aflăm că &icirc;n acest...

La ora 20:00, ora României, Apple va umple Bill Graham Auditorium cu mii de jurnalişti tech şi entuziaşti, pentru a le prezenta noile modele iPhone şi probabil şi iPad. Cu câteva săptămâni în urma aflăm că în acest an e posibil ca şi utilizatorii Windows să vadă evenimentul prin live stream, nu doar posesorii de terminale Apple. Azi aflăm mai multe detalii despre modalitatea de a urmări lansarea.

Apple oferă utilizatorilor Windows 10 posibilitatea de a face streaming cu lansarea lui iPhone 6s din browserul Windows Edge. Evenimentul debutează la ora 20:00 şi ar trebui să dureze între 2 ore şi 2 ore şi jumătate, având în vedere cantitatea impresionantă de produse noi de anunţat. Taylor Swift ar putea cânta la final, conform unor speculaţii. Cei care au un iPhone, iPad, Mac, Apple TV pot privi fără probleme lansarea.

Cât despre utilizatorii Windows, doar cei cu Windows 10 au acces la stream. Ideea este următoarea: până acum Windows nu oferea un suport coerent pentru tehnologia Apple HTTP Live Streaming (HLS), dar odată cu sosirea noului Windows şi a browserului Edge vine şi acest tip de suport. Astfel, pentru a privi evenimentul de pe Win 10, trebuie să accesaţi pagina de aici  la ora menţionată mai sus.

Sau puteţi folosi un iPhone, iPad sau iPod Touch cu iOS 7 mini şi Safari sau un Mac cu OS X 10.8.5 minim. Utilizatorii Apple TV trebuie să acceseze aplicaţia Apple Events înainte de eveniment şi vor primi acces la live stream.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×