Iată cum se muncește În fabricile Foxconn: câteva imagini de la linia de asamblare de iPad și iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.266 ori
<b>Iată cum se muncește În fabricile Foxconn: câteva imagini de la linia de asamblare de iPad și iPhone</b>Se tot vorbește în ultima săptămână despre Foxconn, partenerul Apple care se ocupă de asamblarea lui iPad și iPhone. Se discută în special despre condițiile precare de muncă ale companiei chineze și despre nevoia a mări salariile...

Se tot vorbește în ultima săptămână despre Foxconn, partenerul Apple care se ocupă de asamblarea lui iPad și iPhone. Se discută în special despre condițiile precare de muncă ale companiei chineze și despre nevoia a mări salariile angajaților. Acum avem la dispoziție și câteva fotografii realizate chiar în interiorul unei fabrici Foxconn, prim permisiunea specială a celor de la Apple pentru postul ABC News și reporterii sai.

Recent și Apple a comandat o inspecție oficială la Foxconn pentru a afla în ce condiții se lucrează în mod real. Vă reamintesc că în urmă cu nici 2 ani a existat o problemă în cadrul acestei companii cu sinuciderile angajaților și cu moralul scăzut, iar cu un an în urmă a avut loc și o explozie gravă. Reporterii ABC au avut ocazia să vadă 6 linii de productie din Shenzhen și Chendgu, cu câte 5-6 oameni care serveau drept ghid. Apoi turul a ajuns în dreptul zonei în care dorm și locuiesc angajații și totul părea OK. Condițiile s-au schimbat în bine de când 18 angajați s-au sinucis și au fost montate plase pentru a opri angajații din a se arunca de la înălțime.

știu că pare absurd, dar când locuiești în locul în care muncești, salariul este mic, iar condițiile nu sunt bune, apare și depresia și apoi sinuciderea. și gândiți-vă că a fost nevoie de câteva incidente serioase pentru ca Apple să intervină... Am aflat și o cifră șocantă: Foxconn are peste 1 milion de angajați, deci acesta este un mamut, iar toate rotițele trebuie unse bine, altfel el risca să se prăbușească și să afecteze chiar economia Chinei. Foxconn este cel mai mare exportator din aceasta ara, se pare. Compania produce componente și gadgeturi pentru Dell, Sony, HP, IBM, Toshiba, Motorola și multe alte branduri.

Dacă vreți să aflați mai multe despre atmosfera din fabrică, aveți aici articolul complet de la ABC News.

Foxconn

Foxconn

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×