Angry Birds Space Pig Dipper review: 30 de nivele noi, gravitația Întâlnește gameplay-ul acvatic (Video)

1.629 ori
<b>Angry Birds Space Pig Dipper review: 30 de nivele noi, gravitația Întâlnește gameplay-ul acvatic (Video)</b>V-am prezentat deja review-ul lui Angry Birds Space, dar între timp acest joc a primit actualizări cu o serie de nivele noi și atractive. Astăzi vă prezentăm review-ul celui mai nou update, numit Pig Dipper și care aduce 30 de nivele noi, care...

V-am prezentat deja review-ul lui Angry Birds Space, dar între timp acest joc a primit actualizări cu o serie de nivele noi și atractive. Astăzi vă prezentăm review-ul celui mai nou update, numit Pig Dipper și care aduce 30 de nivele noi, care combina gameplay-ul bazat pe gravitație și spațiu cu cel bazat pe mediul acvatic.

Deși credeam că e prima oară când Angry Birds primește powerup-uri, fanii Mobilissimo.ro de pe YouTube mi-au atras atenția că acestea sunt disponibile și pe Angry Birds în versiunea de pe Facebook, plus Angry Birds Rio de pe telefon. E vorba despre abilitatea de a divide păsările obișnuite în mai multe păsări, de a provoca o gaură neagră sau de a face porcii să se umfle, plutească și bubuie la un moment dat, plus evident clasicul Eagle, pe care îl puteți chema să vă ajute. și chiar veți avea nevoie de el, deoarece aceste 30 de nivele nu sunt deloc o joacă de copii.

Angry Birds Space Pig Dipper

Dacă instalați acum Angry Birds Space prima oară, el ocupa 47 MB, cel puțin atât a ocupat pe Allview P6 Stony (1.399 lei pe eMAG), terminalul pe care am testat jocul. Veți avea parte cam de o oră de gameplay pentru cele 30 de nivele, care încă o dată, sunt destul de grele. Veți auzi în fundal sunete scoase de balene, veți vedea ancore, vapoare și balene, deci jocul are o tematică acvatică, deoarece are loc la urma urmei pe o planetă de apă. Veți întâlni porci-caracatica, porci în submarine și veți folosi pasărea de gheață pentru a lovi bărcile porcilor și a-i scufunda astfel, gheață trăgând în jos vasul.

Un update foarte interesant și greu care primește de la noi nota 9 din 10. îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×