Samsung brevetează un smartphone dual display, care implementează o nouă interfața și modalitate de utilizare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.048 ori
<b>Samsung brevetează un smartphone dual display, care implementează o nouă interfața și modalitate de utilizare</b>Samsung și-a manifestat public intenția de a lansa primul smartphone cu ecran flexibil în magazine până în 2015, iar acum descoperim și un brevet care confirmă aceste intenții. După cum se vede și în imagini producătorul sud coreean...

Samsung și-a manifestat public intenția de a lansa primul smartphone cu ecran flexibil în magazine până în 2015, iar acum descoperim și un brevet care confirmă aceste intenții. După cum se vede și în imagini producătorul sud coreean intenționează să schimbe complet modul în care interacționam cu terminalele noastre.

Brevetul Samsung e mult mai complex decât credeți și include peste o sută de schițe și idei, aplicate în domenii precum calendare, videoconferințe, catalogare photo, gaming și multe altele. Unul dintre brevete se axează pe modalitățile de operare pe multiple ecrane pentru smartphone-uri viitoare. Astfel, noile telefoane multi display vor primi noi interfate, adaptate la modalitatea lor de utilizare si vom avea si o noua utilizare a unui clipboard.

Samsung brevetează un smartphone dual display, care implementează o nouă interfața și modalitate de utilizare

Spre exemplu în documentele oficiale e menționat suport pentru input touch de la multiple ecrane interconectate. O altă idee este complementaritatea ecranelor, astfel că veți putea scrie un mail pe unul și să citiți un website pe altul, declanșând un noi sistem de multitasking. Apare și o nouă modalitate de a purta videoconvorbiri și de a citi cărți digitale. Va trece totuși Samsung la fapte atunci când alții au eșuat în acest format?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×