Iată primele imagini cu noul Samsung Galaxy J1, un telefon low-midrange; Avem și detalii despre dotări!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.419 ori
<b>Iată primele imagini cu noul Samsung Galaxy J1, un telefon low-midrange; Avem și detalii despre dotări!</b>Cu ceva vreme înainte de CES 2015 aflam că Samsung ar putea prezenta telefoane din două serii noi în cadrul showului din Las Vegas. Era vorba despre seria Galaxy E și Galaxy J, dar nici una dintre ele nu a sosit la CES. în schimb, două telefoane...

Cu ceva vreme înainte de CES 2015 aflam că Samsung ar putea prezenta telefoane din două serii noi în cadrul showului din Las Vegas. Era vorba despre seria Galaxy E și Galaxy J, dar nici una dintre ele nu a sosit la CES. în schimb, două telefoane Galaxy E au debutat în India, iar modelele Galaxy J au rămas în standby până azi. Astfel, îl vedem mai jos pe Samsung Galaxy J1, cunoscut și sub numele de cod SM-J100.

Acest terminal a ajuns pe web prin intermediul câtorva fotografii postate de către faimosul site Sammobile.com. Avem de-a face cu un handset care rulează Android 4.4 KitKat și vine la pachet cu câteva funcții pe care le asociem de obicei telefoanelor high end, precum modul Ultra Power Saving pentru baterie. J1 va include o cameră de 5 MP în spate, una frontală de 2 MP și va fi dotat cu un display WVGA de 4.3 inch.

Iată primele imagini cu noul Samsung Galaxy J1, un telefon low-midrange; Avem și detalii despre dotări!

El va folosi un procesor 64 bit quad core de 1.2 GHz, un Marvell PXA1908, însoțit de 1 GB RAM și 4 GB stocare. Același Galaxy J1 va sosi cu slot microSD, o baterie de 1850 mAh și va avea 4 versiuni: una single SIM LTE, dual SIM LTE, single SIM 3G și dual SIM 3G. Versiunile 3G vor avea o cameră frontală VGA în locul celei de 2 MP.

Zvonurile afirmă că Galaxy J1 va fi anunțat pe 14 ianuarie, deci foarte curând.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×