LG G2 se afișează În fața camerei rulând o versiune oficială de Android 5.0.1 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  LG 1.146 ori
<b>LG G2 se afișează În fața camerei rulând o versiune oficială de Android 5.0.1 Lollipop</b>Dacă LG G3 a primit deja actualizarea la Android 5.0 Lollipop, atunci ce alt device să urmeze pe listă de update-uri decât modelul flagship din anul 2013, și anume LG G2. Cu toate că Android 5.0 pentru LG G2 nu a sosit în mod oficial pe telefoanele...

Dacă LG G3 a primit deja actualizarea la Android 5.0 Lollipop, atunci ce alt device să urmeze pe listă de update-uri decât modelul flagship din anul 2013, și anume LG G2. Cu toate că Android 5.0 pentru LG G2 nu a sosit în mod oficial pe telefoanele utilizatorilor, se pare că unii au reușit să obțină deja pachetul software.

Astfel, în clipul de mai jos putem observa o variantă oficială de Android 5.0 Lollipop rulând pe LG G2, printre elementele caracteristice acestui OS numărându-se prezența Material Design, un nou centru de notificări, cât și afișarea aplicațiilor deschise în background sub forma unui carusel.

Din câte remarcăm, telefonul în cauză rulează de fapt versiunea 5.0.1 Lollipop, update ce teoretic ar trebui să rezolve unele probleme întâmpinate cu versiunea stock. Rămâne de văzut când se va începe distribuirea oficială a acestui update pe LG G2, și când va fi disponibil la nivel local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×