Iată profilul cumpărătorului de HTC One și Galaxy S4 și rezultatul sondajului preferințelor legate de telefoane!

2.068 ori
<b>Iată profilul cumpărătorului de HTC One și Galaxy S4 și rezultatul sondajului preferințelor legate de telefoane!</b>Dacă tot v-am dat ieri vestea bună ca Orange România a început să ofere la precomanda super telefoanele HTC One și Samsung Galaxy S4, am decis să postăm la finalul articolului și un sondaj pentru a ne face o idee cu privire la preferințele...

Dacă tot v-am dat ieri vestea bună ca Orange România a început să ofere la precomanda super telefoanele HTC One și Samsung Galaxy S4, am decis să postăm la finalul articolului și un sondaj pentru a ne face o idee cu privire la preferințele voastre. în plus, cu această ocazie am aflat și profilul cititorului Mobilissimo.ro și profilul celui care vrea un HTC One/Galaxy S4.

Se pare că HTC One este în topul preferințelor, cu 52% dintre voturi, adică 113, în vreme ce Samsung Galaxy S4 obține 39%, adică 85 de voturi. La capitolul "altele", care obține 19 voturi și 9% din preferințe regăsim modele precum iPhone 5, Xperia Z, Nokia Lumia 920 și ASUS PadFone 2. Lucrurile devin interesante când aruncam o privire pe demografic.

Cititorii noștri sunt preponderent de sex masculin, 99% din voturi, adică 197 fiind date de bărbați și doar 3 voturi de către femei. în ce privește educația, 27% au liceul absolvit, 22% au terminat facultatea și 16% au trecut prin facultate puțin. în ce privește starea civilă, 50% dintre repondenti sunt burlaci, 21% trăiesc în concubinaj, iar 27% sunt căsătoriți). Să fie într-un ceas bun! Concluzia? Cititorul Mobilissimo.ro e burlac, cu vârsta intre 24-34 de ani, pasionat de HTC One, cu liceu terminat și ceva facultate. Așteptăm acum și fetele să ne citească!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×