Iată profilul cumpărătorului de HTC One și Galaxy S4 și rezultatul sondajului preferințelor legate de telefoane!

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 1.979 ori
<b>Iată profilul cumpărătorului de HTC One și Galaxy S4 și rezultatul sondajului preferințelor legate de telefoane!</b>Dacă tot v-am dat ieri vestea bună ca Orange România a început să ofere la precomanda super telefoanele HTC One și Samsung Galaxy S4, am decis să postăm la finalul articolului și un sondaj pentru a ne face o idee cu privire la preferințele...

Dacă tot v-am dat ieri vestea bună ca Orange România a început să ofere la precomanda super telefoanele HTC One și Samsung Galaxy S4, am decis să postăm la finalul articolului și un sondaj pentru a ne face o idee cu privire la preferințele voastre. în plus, cu această ocazie am aflat și profilul cititorului Mobilissimo.ro și profilul celui care vrea un HTC One/Galaxy S4.

Se pare că HTC One este în topul preferințelor, cu 52% dintre voturi, adică 113, în vreme ce Samsung Galaxy S4 obține 39%, adică 85 de voturi. La capitolul "altele", care obține 19 voturi și 9% din preferințe regăsim modele precum iPhone 5, Xperia Z, Nokia Lumia 920 și ASUS PadFone 2. Lucrurile devin interesante când aruncam o privire pe demografic.

Cititorii noștri sunt preponderent de sex masculin, 99% din voturi, adică 197 fiind date de bărbați și doar 3 voturi de către femei. în ce privește educația, 27% au liceul absolvit, 22% au terminat facultatea și 16% au trecut prin facultate puțin. în ce privește starea civilă, 50% dintre repondenti sunt burlaci, 21% trăiesc în concubinaj, iar 27% sunt căsătoriți). Să fie într-un ceas bun! Concluzia? Cititorul Mobilissimo.ro e burlac, cu vârsta intre 24-34 de ani, pasionat de HTC One, cu liceu terminat și ceva facultate. Așteptăm acum și fetele să ne citească!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×