Iată și ambalajul lui Oppo N1; Aduce cu cel al lui HTC One!

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.344 ori
<b>Iată și ambalajul lui Oppo N1; Aduce cu cel al lui HTC One!</b>Acum că Xiaomi a înregimentat un fost angajat de vază Google, rivalii Oppo trebuie să răspundă cu câteva produse care să ne distragă atenția de la compania anterior menționată. Pe listă se află Oppo Find 7 și Oppo N1, acesta din urmă...

Acum că Xiaomi a înregimentat un fost angajat de vază Google, rivalii Oppo trebuie să răspundă cu câteva produse care să ne distragă atenția de la compania anterior menționată. Pe listă se află Oppo Find 7 și Oppo N1, acesta din urmă oferindu-ne încă o scăpare astăzi.

E vorba despre ambalajul cameraphone-ului, ambalaj care aduce foarte mult cu cel al lui HTC One, doar că în acest caz cutia e mai subțire. Producătorii chinezi de telefoane au o reputație bună când vine vorba despre ambalarea produselor lor. Fotografiile acestea au apărut pe serviciul de socializare Weibo și remarcăm o cutie albă cu look plăcut și colțuri rotunjite.

Ambalaj Oppo N1

Oppo va livra acest telefon cu căști de tip earbuds și remarcăm și că nu ar fi loc în cutie pentru acele accesorii foto pe care Oppo le-ar pregăti pentru acest model. Ele integrează lentile și alte componente precum memorie sau module de conectivitate, după modelul accesoriilor foto prezentate de Sony pentru smartphone-uri la IFA 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×