Iată și data de lansare În magazin pentru iPhone 5C și 5S: 25 octombrie

1.140 ori
<b>Iată și data de lansare În magazin pentru iPhone 5C și 5S: 25 octombrie</b>în ultimele 2 zile Internetul a fost plin de zvonuri cu privire la o lansare a lui iPhone 5S și iPhone 5C pe 10 septembrie, iar astăzi avem o altă dată, cea la care terminalele vor fi disponibile în magazine. &nbsp; E vorba despre 25 octombrie,...

în ultimele 2 zile Internetul a fost plin de zvonuri cu privire la o lansare a lui iPhone 5S și iPhone 5C pe 10 septembrie, iar astăzi avem o altă dată, cea la care terminalele vor fi disponibile în magazine.

E vorba despre 25 octombrie, după cum afirma un nou raport publicat pe web. Se pare că această întârziere de o lună și jumătate față de anunțul oficial ar fi cauzată de faptul că Apple lucrează la a cincea generație de iPad și la iPad Mini 2. Aflăm cu această ocazie și că iPhone 5S va veni cu o cameră de 8 megapixeli cu deschidere F/2.0 îmbunătățită pentru fotografiere low light mai bună, iar sub carcasa se va afla un procesor A7 rapid.

Ni se reamintește și că vom avea un scanner pentru amprente integrat în butonul Home, cât despre iPhone 5C, el va fi o variantă de buget a lui iPhone 5, dotată cu carcasa din plastic. Sursa care a descoperit dată de 25 octombrie este aceeași care a aflat și data de lansare a lui iPhone 5 anul trecut, deci tindem să credem că americanii vor face cozi la final de octombrie în fața magazinelor operatorilor preferați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×