Veniturile și profitul Nvidia pe ultimul trimestru În picaj; Compania se declară Încântată de Shield!

692 ori
<b>Veniturile și profitul Nvidia pe ultimul trimestru În picaj; Compania se declară Încântată de Shield!</b>Ultimele luni au fost marcate de o întârziere a device-ului de gaming Shield de la Nvidia, dar și de un număr încă mic de tablete care au procesor Tegra 4 la interior. în aceste condiții nu ne mira să aflăm că pe trimestrul 2 al acestui an...

Ultimele luni au fost marcate de o întârziere a device-ului de gaming Shield de la Nvidia, dar și de un număr încă mic de tablete care au procesor Tegra 4 la interior. în aceste condiții nu ne mira să aflăm că pe trimestrul 2 al acestui an Nvidia a înregistrat un profit și venituri mai mici.

Totuși, compania s-a declarat încântată de performanța gadgetului Shield și știm deja că ni se pregătește ceva, de vreme ce așa numita tableta Tegra Tab de 7 inch a tot scăpat pe web în ultimele zile. Pentru ultimul trimestru, Nvidia a postat venituri de 977.2 milioane de dolari, cu 6.4% mai puțin decât anul trecut, iar profitul net a fost de 96.4 milioane, cu 19% mai puțin decât în trimestrul 2 din 2012.

Co-fondatorul Nvidia și CEO-ul sau, Jen-Hsun Huang se așteaptă la o a doua jumătate a acestui an pozitivă, cu noi terminale Tegra 4 lansate în magazine, Shield lansat internațional și începutul evoluției platformei Logan. Personal aș vrea să văd Tegra Tab "decolând" cât mai rapid, deoarece sunt sigur că ar avea succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×