Veniturile și profitul Nvidia pe ultimul trimestru În picaj; Compania se declară Încântată de Shield!

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 648 ori
<b>Veniturile și profitul Nvidia pe ultimul trimestru În picaj; Compania se declară Încântată de Shield!</b>Ultimele luni au fost marcate de o întârziere a device-ului de gaming Shield de la Nvidia, dar și de un număr încă mic de tablete care au procesor Tegra 4 la interior. în aceste condiții nu ne mira să aflăm că pe trimestrul 2 al acestui an...

Ultimele luni au fost marcate de o întârziere a device-ului de gaming Shield de la Nvidia, dar și de un număr încă mic de tablete care au procesor Tegra 4 la interior. în aceste condiții nu ne mira să aflăm că pe trimestrul 2 al acestui an Nvidia a înregistrat un profit și venituri mai mici.

Totuși, compania s-a declarat încântată de performanța gadgetului Shield și știm deja că ni se pregătește ceva, de vreme ce așa numita tableta Tegra Tab de 7 inch a tot scăpat pe web în ultimele zile. Pentru ultimul trimestru, Nvidia a postat venituri de 977.2 milioane de dolari, cu 6.4% mai puțin decât anul trecut, iar profitul net a fost de 96.4 milioane, cu 19% mai puțin decât în trimestrul 2 din 2012.

Co-fondatorul Nvidia și CEO-ul sau, Jen-Hsun Huang se așteaptă la o a doua jumătate a acestui an pozitivă, cu noi terminale Tegra 4 lansate în magazine, Shield lansat internațional și începutul evoluției platformei Logan. Personal aș vrea să văd Tegra Tab "decolând" cât mai rapid, deoarece sunt sigur că ar avea succes.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×