Iată și manualul următorului telefon Nexus; Handsetul vine cu 32 GB memorie internă, cameră de 8 MP

1.701 ori
<b>Iată și manualul următorului telefon Nexus; Handsetul vine cu 32 GB memorie internă, cameră de 8 MP</b>După ce am văzut câteva imagini hands on cu Nexus 5, sau mai nou Nexus 4 2013, iată că și manualul telefonului a ajuns pe web. Device-ul este menționat în manual sub numele de LG-D821, care în prealabil era considerat drept o variantă a lui LG...

După ce am văzut câteva imagini hands on cu Nexus 5, sau mai nou Nexus 4 2013, iată că și manualul telefonului a ajuns pe web. Device-ul este menționat în manual sub numele de LG-D821, care în prealabil era considerat drept o variantă a lui LG G2.

Acest manual a fost postat pe Scribd și oferă o privire asupra noului device. Documentele includ informații tehnice, diagrame, grafice și fotografii. Manualul menționează și câteva specificații, dar nimic surprinzător aici. Nexus 5 vine cu un display IPS TFT Full HD de 4.95 inch, 32 GB memorie internă, 2 GB RAM, procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz și o cameră de 8 MP în spate, cu stabilizare optică.

Iată și manualul următorului telefon Nexus; Handsetul vine cu 32 GB memorie internă, camera de 8 MP

Vom avea și o cameră de 1.3 MP în față, o baterie de 2300 mAh la bord, un accelerometru, giroscop, busola, senzor de proximitate și un slot microSIM. Terminalul suportă încărcare wireless, NFC, Bluetooth 4.0 și 4G LTE. Se pare că dimensiunile vor fi aceleași ca în cazul lui Nexus 4, deși acest aspect poate fi o eroare a documentelor, cum e și mențiunea lui Bluetooth 3.0 și 4.0 în același manual.

Iată și manualul următorului telefon Nexus; Handsetul vine cu 32 GB memorie internă, camera de 8 MP

Aparent există și un cerc misterios în zona frontală a terminalului, care e fie earpiece-ul, fie un difuzor inedit, fie un scanner de amprente.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×