Orange România vinde acum telefoane recondiționate În magazinul sau online

4.345 ori
<b>Orange România vinde acum telefoane recondiționate În magazinul sau online</b>Orange România a început să ofere publicului și un segment de produse popular în rândul celor care doresc terminale de top, dar la prețuri puțin mai mici. Astfel, operatorul portocaliu oferă acum telefoane recondiționate în magazinul sau...

Orange România a început să ofere publicului și un segment de produse popular în rândul celor care doresc terminale de top, dar la prețuri puțin mai mici. Astfel, operatorul portocaliu oferă acum telefoane recondiționate în magazinul sau online.

Oferta este lansată în cadrul programului Orange Young și le permite clienților să cumpere telefoane la prețuri reduse și cu garanție 12 luni. La activarea sau prelungirea abonamentelor Orange, veți putea cumpăra modele ca iPhone 4, iPhone 4S, Samsung Galaxy Ace și Samsung Galaxy S III Mini, cu prețuri ce pornesc de la 1 euro.

înainte de inaugurarea ofertei, segmentul de recondiționate a fost testat în Orange Shop din Carrefour Orhideea și Sun Plaza, iar feedbackul publicului a fost pozitive. Oferta a fost apoi extinsă în Timișoara , Cluj Napoca, Iași și Brașov. Terminalele recondiționate vin cu buna funcționare garantată și toate au fost verificate și testate de către specialiști.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×