Android 4.0.3 Își face apariția - iată ce aduce acest release

3.570 ori
<b>Android 4.0.3 Își face apariția - iată ce aduce acest release</b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich a primit ieri un update minor, obișnuită actualizare care rezolva buguri și probleme de performanță. Cea mă nouă versiune de Android este cea 4.0.3, după cum ne informează XDA Developers. &nbsp; în prealabil aveam...

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a primit ieri un update minor, obișnuită actualizare care rezolva buguri și probleme de performanță. Cea mă nouă versiune de Android este cea 4.0.3, după cum ne informează XDA Developers.

în prealabil aveam la dispoziție versiunea Android 4.0.1, iar noul Android optimizează experiența pe telefoane și tablete și aduce în plus și câteva API-uri noi pentru dezvoltatori. Printre acestea se număra Social Stream în Contacts (permite crearea de aplicații care folosesc informații din servicii de socializare, precum check in-uri sa un flux de fotografii) sau Calendar provider (aplicațiile adaugă acum culori evenimentelor din calendar și tipuri de participanți la evenimente).

Aceleași noi API-uri permit și că aplicațiile create pe baza lor să intre în contact cu camera și să administreze funcții precum stabilizarea video sau rezoluția. Dezvoltatorii sunt mai degrabă vizați de acest update și ei pot avea acces chiar acum la Android 4.0.3 prin SDK-ul Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×