Iconița Android 5.0 Lollipop Își face apariția În cadrul unui screenshot postat de către un dezvoltator Google

Autor:  | Publicat în:  Android 1.616 ori
<b>Iconița Android 5.0 Lollipop Își face apariția În cadrul unui screenshot postat de către un dezvoltator Google</b>în timp ce Google vrea să ghicim numele oficial al versiunii Android 5.0 ce ar putea debuta chiar astăzi, un video-teaser despre care v-am vorbit fiind disponibil chiar aici, iată că la scurt timp de la acest moment, pe web și-a făcut apariția o...

în timp ce Google vrea să ghicim numele oficial al versiunii Android 5.0 ce ar putea debuta chiar astăzi, un video-teaser despre care v-am vorbit fiind disponibil chiar aici, iată că la scurt timp de la acest moment, pe web și-a făcut apariția o captură de ecran ce prezintă o iconiță Android Lollipop în bara de notificări.

Din câte se pare, această imagine a fost încărcată de către un dezvoltator Google, lucru care ne face să credem faptul că într-adevăr noua versiune a sistemului de operare Android va fi Lollipop 5.0, asta dacă nu toate aceste scăpări sunt menite să ne inducă în eroare, urmând ca Google să se fi gândit la cu totul și cu totul altceva.

Din câte am aflat anterior, astăzi, atât tableta Nexus 9, cât și smartphone-ul, sau mai bine zis phablet-ul Motorola Nexus 6 sunt așteptate să debuteze oficial. Cu toate acestea, alte informații cu privire la ora evenimentului de lansare sau dacă acesta va fi transmis live, nu se cunosc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×