Upgrade audio și de CPU pentru HTC Sensation? Terminalul ar putea fi primul cu Beats by Dre

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.044 ori
<b>Upgrade audio și de CPU pentru HTC Sensation? Terminalul ar putea fi primul cu Beats by Dre</b>După cum probabil știți deja HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a cumpăra tehnologia audio Beats by Dre, pe care o va integra în viitoarele sale telefoane. în vreme ce zvonurile afirmă că primul smartphone cu Beats va fi HTC Vigor, un...

După cum probabil știți deja HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a cumpăra tehnologia audio Beats by Dre, pe care o va integra în viitoarele sale telefoane. în vreme ce zvonurile afirmă că primul smartphone cu Beats va fi HTC Vigor, un presupus device cu ecran 720p, s-ar putea ca primul model să fie de fapt... HTC Sensation.

Se pare că terminalul va cunoaște un upgrade de hardware în curând, fiind lansat într-o versiune cu o pereche de căști speciale cu tehnologie Beats, dar și un procesor actualizat la 1.5 GHz. De asemenea, memoria internă va crește la 4 GB, răspunzând doleanțelor clienților și fanilor HTC și la cerința de memorie internă pe care am menționat-o și în recenzia lui Sensation, dar și în cea a lui EVO 3D.

în plus, noul Sensation primește și o baterie mai generoasă, iar dacă aveți întrebări în legătură cu prețul, aflati că acesta se va situa injurul valorii de 846 de dolari, deci deloc ieftin. Nu avem o dată de lansare deocamdată, dar știm că primele țări în care va sosi terminalul sunt China și Marea Britanie. Pe când și la noi?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×