Upgrade audio și de CPU pentru HTC Sensation? Terminalul ar putea fi primul cu Beats by Dre

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.031 ori
<b>Upgrade audio și de CPU pentru HTC Sensation? Terminalul ar putea fi primul cu Beats by Dre</b>După cum probabil știți deja HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a cumpăra tehnologia audio Beats by Dre, pe care o va integra în viitoarele sale telefoane. în vreme ce zvonurile afirmă că primul smartphone cu Beats va fi HTC Vigor, un...

După cum probabil știți deja HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a cumpăra tehnologia audio Beats by Dre, pe care o va integra în viitoarele sale telefoane. în vreme ce zvonurile afirmă că primul smartphone cu Beats va fi HTC Vigor, un presupus device cu ecran 720p, s-ar putea ca primul model să fie de fapt... HTC Sensation.

Se pare că terminalul va cunoaște un upgrade de hardware în curând, fiind lansat într-o versiune cu o pereche de căști speciale cu tehnologie Beats, dar și un procesor actualizat la 1.5 GHz. De asemenea, memoria internă va crește la 4 GB, răspunzând doleanțelor clienților și fanilor HTC și la cerința de memorie internă pe care am menționat-o și în recenzia lui Sensation, dar și în cea a lui EVO 3D.

în plus, noul Sensation primește și o baterie mai generoasă, iar dacă aveți întrebări în legătură cu prețul, aflati că acesta se va situa injurul valorii de 846 de dolari, deci deloc ieftin. Nu avem o dată de lansare deocamdată, dar știm că primele țări în care va sosi terminalul sunt China și Marea Britanie. Pe când și la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×