IFA 2011: Samsung Wave 3 prezentat oficial, aduce bada 2.0 În actualitate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.801 ori
<b>IFA 2011: Samsung Wave 3 prezentat oficial, aduce bada 2.0 În actualitate (Video)</b>Astăzi la Berlin Samsung a prezentat nu doar două noi device-uri cu diagonală mare, Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7, ci și un telefon despre care știam deja de o săptămână. Este vorba despre Samsung Wave 3, unul dintre primele modele cu Bada OS...

Astăzi la Berlin Samsung a prezentat nu doar două noi device-uri cu diagonală mare, Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7, ci și un telefon despre care știam deja de o săptămână. Este vorba despre Samsung Wave 3, unul dintre primele modele cu Bada OS 2.0 la bord.

Probabil vă amintiți că săptămâna trecută Samsung a anunțat oficial 3 noi terminale din seria Wave, toate dotate cu bada 2.0. Este vorba despre Samsung Wave 3, Wave Y și Wave M. Evenimentul de azi, Samsung Unpacked a fost unul al lansărilor și demo-urilor oficiale, ocazie cu care l-am văzut pe Wave 3 în acțiune. Iată cum arată specificațiile celui mai high end model Bada de nouă generație:

  • Conectivitate: HSDPA, EDGE/GPRS, Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi
  • CPU: 1.4GHz
  • Display: 4 inchi, WVGA, Super AMOLED
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, , captura video HD 720p la 30 fps, frontală VGA
  • Memorie: 3GB, slot microSD
  • Baterie: 1500 mAh, 8.5 ore de convorbire, 450 de ore de standby

Samsung a mai anunțat și implementarea suportului NFC pentru plăți mobile pe terminalele bada, plus posibilitatea de a accesa Samsung Apps, un serviciu special de downloaduri de aplicații. Tot printre prezentările de azi s-a numărat și ChatON, o aplicație Samsung care permite chatul între mai multe terminale ale acestui producător coreean. Interesant e faptul că chatul se realizează indiferent de OS-ul telefoanelor.

Mai jos vedeti si o experienta hands on cu Wave 3:

credit foto

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×