IFA 2011: Toshiba anunță tableta AT200, cea mai subțire de până acum cu Honeycomb

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.660 ori
<b>IFA 2011: Toshiba anunță tableta AT200, cea mai subțire de până acum cu Honeycomb</b>Toshiba a hotărât să stabilească recorduri la această ediție IFA, anunțând cea mai subțire tabletă Android de până acum, AT200. Cunoscută în prealabil sub numele de cod Excite, tableta măsoară doar 7.7 mm în grosime, fiind chiar mai...

Toshiba a hotărât să stabilească recorduri la această ediție IFA, anunțând cea mai subțire tabletă Android de până acum, AT200. Cunoscută în prealabil sub numele de cod Excite, tableta măsoară doar 7.7 mm în grosime, fiind chiar mai subțire decât modelele Galaxy Tab.

Toshiba AT200 a mai scăpat pe web de câteva ori în ultimele săptămâni, fiind văzută drept mai mult decât un succesor pentru modelul Thrive, ci mai degrabă un terminal cu totul nou. Device-ul vine cu un ecran LCD de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor TI OMAP 4430 de 1.2 GHz și până la 64 GB memorie internă, plus stocarea oferită prin intermediul slotului microSD.

în partea din spate a tabletei se află o cameră de 5 megapixeli, completată de o cameră de 2 megapixeli în partea frontală. Bateria ar trebui să reziste mai mult decât în cazul lui Thrive, atingând 8 ore de funcționare, sau cel puțin așa ne promite producătorul japonez al device-ului. Din păcate nu avem și o dată de lansare sau preț pentru acest model și sunt curios dacă vom vedea și o variantă 3G a lui AT200.

 IFA 2011: Toshiba anunță tableta AT200, cea mai subțire de până acum cu Honeycomb

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×