IFA 2013: Samsung Galaxy Note 3 Într-o experiență hands on Mobilissimo.ro (Video)

2.715 ori
<b>IFA 2013: Samsung Galaxy Note 3 Într-o experiență hands on Mobilissimo.ro (Video)</b>Ce măsoară 8.3 mm grosime și a făcut senzație aseară pe web? E vorba despre Samsung Galaxy Note 3, lansat oficial în cadrul evenimentului Unpacked de aseară. Emil Dragotă&nbsp;a fost la fața locului din partea Mobilissimo.ro pentru live...

Ce măsoară 8.3 mm grosime și a făcut senzație aseară pe web? E vorba despre Samsung Galaxy Note 3, lansat oficial în cadrul evenimentului Unpacked de aseară. Emil Dragotă a fost la fața locului din partea Mobilissimo.ro pentru live blogging, iar acum el revine cu o experiență hands on cu terminalul.

O puteți admira în clipul integrat în articol și remarcați faptul că acest device e o întoarcere la origini pentru Samsung, care apelează la un design pătrățos ce amintește de Galaxy Note 1 și Galaxy S II. Terminalul vine cu buton Home fizic, butoane capacitive care îl flanchează, iar Emil afirmă că feelingul terminalului în mâna utilizatorului nu e foarte diferit de cel al lui Note II.

Samsung Galaxy Note 3 - IFA 2013 - Mobilissimo.ro

Stylusul este unul nou, mai ușor și primim și o paletă de opțiuni care declanșează funcții ale acestui stylus. Vă reamintesc că acest device cu ecran de 5.7 inch cu rezoluție Full HD vine cu o cameră de 13 MP capabilă de captură video 4K, iar phabletul integrează o baterie de 3200 mAh, 3 GB RAM și rulează Android 4.3. O primă impresie plăcută și la final de lună ar trebui să avem o lansare și în România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×