IFA 2013: Samsung Galaxy Gear, ceasul de companie al lui Note 3 si Note 10.1, Într-o experiență hands on, direct de la Berlin! (Video)

2.608 ori
<b>IFA 2013: Samsung Galaxy Gear, ceasul de companie al lui Note 3 si Note 10.1, Într-o experiență hands on, direct de la Berlin! (Video)</b>Primul smartwatch veritabil al celor de la Samsung a debutat la IFA 2013 aseară, iar astăzi revenim cu o experiență hands on filmată de către Emil Dragotă la Berlin. Remarcați în clipul de mai jos fluiditatea interfaței ceasului și gama...

Primul smartwatch veritabil al celor de la Samsung a debutat la IFA 2013 aseară, iar astăzi revenim cu o experiență hands on filmată de către Emil Dragotă la Berlin. Remarcați în clipul de mai jos fluiditatea interfaței ceasului și gama variată de aplicații și setări.

De remarcat este și poziția camerei de 1.9 megapixeli, integrată mai degrabă pe brățară ceasului, decât pe device în sine. Observ că se mizează pe o carcasă metalică, sau cel puțin asta îmi inspira carcasa lucioasă a lui Galaxy Gear. Produsul se lansează în peste 100 de țări la finalul acestei luni și vine cu un display AMOLED de 1.63 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli.

IFA 2013: Samsung Galaxy Gear, ceasul de companie al lui Note 3 si Note 10.1, Într-o experiență hands on, direct de la Berlin! (Video)

Gear folosește o baterie de 315 Mah, procesor de 800 MHz și filmează 720p sub formă de clipuri de 10 secunde. Navigarea în interfața acestui smartwatch se face pe bază de swipe și avem un singur buton la dispoziție, plasat în partea dreaptă. Acesta ne duce în homescreen. O dublă apăsare declanșează S Voice, iar o triplă apăsare duce la funcția de asistenta de siguranță, care va trimite informația utilizatorului către un contact special, împreună cu un mesaj că se întâmplă ceva urgent.

Gear va costa 299 de dolari, cel puțin pe piața occidentală, din câte am aflat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×