IFA 2013: Samsung lansează phablet-ul Galaxy Note 3 și smartwatch-ul Galaxy Gear; Iată detaliile complete!

2.380 ori
<b>IFA 2013: Samsung lansează phablet-ul Galaxy Note 3 și smartwatch-ul Galaxy Gear; Iată detaliile complete!</b>în cadrul unui eveniment oficial organizat astăzi la Berlin, Samsung a lansat oficial phablet-ul Galaxy Note 3, despre care s-a speculat foarte mult în ultimele luni, dar și un smartwatch sub numele de Galaxy Gear. La eveniment a fost prezent trimisul...

în cadrul unui eveniment oficial organizat astăzi la Berlin, Samsung a lansat oficial phablet-ul Galaxy Note 3, despre care s-a speculat foarte mult în ultimele luni, dar și un smartwatch sub numele de Galaxy Gear. La eveniment a fost prezent trimisul Mobilissimo.ro Emil Dragotă, care a realizat un live blogging de la fața locului.

Samsung Galaxy Note 3 este un phablet dotat cu ecran de 5.7 inch, un Super AMOLED Full HD, iar terminalul va sosi în 2 versiuni: una quad core cu procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz și una octa core cu CPU Exynos de 1.9 GHz. Phablet-ul rulează Android 4.3 Jelly Bean și încorporează o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP.

Samsung Galaxy Note 3

Camera din spate este, după cum se zvonea capabilă de captură video UHD la 30 FPS, dar și de captură Full HD la 60 FPS și slow motion la 120 FPS. Noul device suport conectivitate WiFi, vine cu GPS, Glonass, NFC, Bluetooth 4.0, infraroșu și MHL 2.0. Galaxy Note măsoară 8.3 mm în grosime, cântărește 168 de grame și folosește 3 GB RAM. El va fi dotat cu 32 sau 64 GB memorie internă și un slot microSD cu suport pentru până la 64 GB.

Samsung Galaxy Note 3

Bateria să este o unitate Li-Ion de 3200 mAh. Noul Galaxy  Note vine cu un design premium și adoptă un design cu muchii drepte, care ne amintește de primul Galaxy Note și de Galaxy S îI, ceea ce e o veste bună, acelea fiind designuri apreciate. Acesta fiind un Note, el vine cu un S Pen de nouă generație, care aduce și câteva comenzi și funcții în plus. Spre exemplu, cu un click al butonului de la S Pen în timp ce planează deasupra ecranului veți activa Air Command, o paletă de 5 funcții esențiale, printre care Action Memo, Scrapbook, Screen Swite, S Finder și S Note. Produsul se va lansa pe 25 septembrie în peste 140 de țări din lume, ca și Galaxy Gear, noul smartwatch Samsung pe care îl detaliem mai jos.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear este un ceas cu funcții high end și cu dotări ce duc cu gândul la un smartphone. El include un procesor de 800 MHz, un display de 1.63 inch, un Super AMOLED cu rezoluție de 320 x 320 pixeli și o cameră foto de 1.9 megapixeli cu senzor BSI, autofocus și funcția Sound & Shot. Ceasul suporta conectivitate Bluetooth 4.0, vine cu accelerometru și giroscop, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și măsoară 11.1 mm în grosime, cântărind 73.8 grame.

Samsung Galaxy Gear

Avem la bordul său o baterie Li-Ion de 315 mAh, iar printre funcțiile, aplicațiile și serviciile acestui device se număra Glympse, un fel de FourSquare, o aplicație eBay, Line, un serviciu de mesagerie și MyFitness Pal, pentru a monitoriza exercițiile fizice. Acest ceas este elegant și se poate conecta la terminalele din seria Galaxy, el putând fi folosit și că pedometru pentru cei pasionați de fitness.

Galaxy Gear suporta control vocal și vine cu funcție S Voice, pentru controlul handsfree. Revenim cu un hands on cu ambele noi produse de la IFA cât de rapid se poate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×