China Telecom confirmă lansarea lui iPhone 5C și 5S, oferă și precomenzi pentru scurt timp

1.003 ori
<b>China Telecom confirmă lansarea lui iPhone 5C și 5S, oferă și precomenzi pentru scurt timp</b>Din China ne vin cele mai proaspete vești legate de iPhone 5S și 5C și se pare că în această țară există deja precomenzi pentru terminale. China Telecom, unul dintre marii operatori ai țării a postat un mesaj pe serviciul de socializare Weibo...

Din China ne vin cele mai proaspete vești legate de iPhone 5S și 5C și se pare că în această țară există deja precomenzi pentru terminale. China Telecom, unul dintre marii operatori ai țării a postat un mesaj pe serviciul de socializare Weibo afirmând că va vinde în curând ambele noi modele de iPhone.

între timp mesajul a fost șters, dar dovezile rămân. China este o piață importantă pentru Apple, având cei mai mulți abonați la servicii de telefonie din lume și beneficiind și de prezența lui Tim Cook în cadrul a numeroase vizite în ultimii ani. Se pare de această dată piața asiatică este la nivelul lansării internaționale. în trecut iPhone-urile noi au debutat în China cu întârzieri de săptămâni sau luni, dar de această dată nu pare a fi cazul.

O postare de pe aceeași rețea de socializare indica dată de 20 septembrie drept cea de sosire în magazine, iar retailerul Dixintong afirma că va vinde handseturile pe 25 septembrie. Revenind la China Telecom, postarea sa de pe Weibo includea și opțiuni de precomanda pentru iPhone 5C și 5S, dar între timp au dispărut și aceste opțiuni de pe site.

între timp avem și noi o mică surpriză pentru voi și pot spune doar că e legată de iPhone 5C. Vom avea și video!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×