IFA 2014: Polaroid prezintă un telefon cu Windows Phone 8.1 la bord - Polaroid WinPro 5.0 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Polaroid 804 ori
<b>IFA 2014: Polaroid prezintă un telefon cu Windows Phone 8.1 la bord - Polaroid WinPro 5.0 (Video)</b>După o tentativă mai veche de a lansa un handset cu zoom optic&nbsp;și Android în colaborare cu Kodak, Polaroid s-a prezentat la IFA 2014 cu un terminal mai modest. Cunoscut sub numele de Polaroid WinPro 5.0, acest model rulează Windows Phone 8.1 și...

După o tentativă mai veche de a lansa un handset cu zoom optic și Android în colaborare cu Kodak, Polaroid s-a prezentat la IFA 2014 cu un terminal mai modest. Cunoscut sub numele de Polaroid WinPro 5.0, acest model rulează Windows Phone 8.1 și poate fi admirat mai jos.

Avem de-a face cu un smartphone dual SIM aici și se pare că Polaroid mai nou produce telefoane mobile, după ce afacerea sa cu camere s-a năruit. Terminalul din imagini are 8 GB memorie internă, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. în zona frontală regăsim o cameră de 2 MP, în vreme ce la interior se afla un procesor quad core de 1.3 GHz, de origine necunoscută. Polaroid WinPro 5.0 este dotat cu o baterie de 2400 mAh și un display 720p de 5 inch.

Produsul va sosi pe piața în octombrie, la un preț sub 200 de euro. E foarte posibil ca acesta să fie o variantă derivată de handset XOLO și eventual de vreun Allview Impera de la noi, având același OEM. Ce am remarcat și în clipul hands on din acest articol e că telefonul are un ecran foarte reflectiv, dar e un device destul de arătos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×