Romtelecom și Cosmote invita romanii să "aprindă Magenta" cu Smiley și Bartos În cadrul lansării Telekom România

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.641 ori
<b>Romtelecom și Cosmote invita romanii să "aprindă Magenta" cu Smiley și Bartos În cadrul lansării Telekom România</b>După cum știți deja pe 12 septembrie va debuta oficial brandul Telekom la noi în țară, înglobând Cosmote și Romtelecom sub aceeași umbrelă germană. Telekom Romania va organiza și câteva evenimente speciale în mările orașe ale țării...

După cum știți deja pe 12 septembrie va debuta oficial brandul Telekom la noi în țară, înglobând Cosmote și Romtelecom sub aceeași umbrelă germană. Telekom Romania va organiza și câteva evenimente speciale în mările orașe ale țării pentru a-și anunța sosirea.

Evenimentele au loc sub sloganul "Aprindem Magenta!" și se desfășoară în Piața George Enescu în București, în Iași la Esplanada Palatul Culturii și în Cluj Napoca în Piața Unirii. Toate au loc în dată de 13 septembrie, iar showurile vor fi conectate în cadrul unui spectacol interactiv găzduit de Smiley și Bartoș. Va exista și un eveniment organizat la Berlin, astfel că Germania va ura bun venit României în familia Telekom.

Există și o aplicație specială prin care vă veți putea conecta la spectacole, numită HAI! și disponibilă in Play Store și App Store. Folosind acest app veți putea vota următoarele piese care să fie interpretate pe scenă, să partajați experiența și să faceți karaoke interactiv între orașe. Printre trupele participante la evenimente se număra Inna (București), Horia Brenciu (Cluj Napoca) și 3 Sud Est (Iași).

Showurile vor lua startul pe 13 septembrie la ora 18:00.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×