IFA 2014: Sony Xperia Z3 Tablet Compact hands on - panou mat În spate și grosime scăzută (Video)

1.093 ori
<b>IFA 2014: Sony Xperia Z3 Tablet Compact hands on - panou mat În spate și grosime scăzută (Video)</b>Probabil cel mai interesant terminal prezentat de Sony la IFA 2014 e prima sa tableta cu diagonală mică, Xperia Z3 Tablet Compact. Acest model lasa deoparte panoul de sticlă din spate și adoptă un spate mat, care respinge bine amprentele. &nbsp;...

Probabil cel mai interesant terminal prezentat de Sony la IFA 2014 e prima sa tableta cu diagonală mică, Xperia Z3 Tablet Compact. Acest model lasa deoparte panoul de sticlă din spate și adoptă un spate mat, care respinge bine amprentele.

Acest device vine cu un ecran Full HD de 8 inch și cu o carcasă ce măsoară doar 6.4 mm în grosime, în bună tradiție a subțirelui Xperia Z Ultra, care totuși nu era chiar o tabletă. Z3 Tablet Compact are la interior un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM și 16 GB de memorie, plus slot microSD. în spate se afla o cameră de 8 megapixeli, iar în fată avem o cameră selfie de 2.2 MP, în vreme ce bateria este o unitate de 4500 mAh.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact​

Terminalul are parte de certificare IP68 pentru rezistența la apă și praf și aceleași capace din paterial plastic în colțuri pentru a scăpa teafăr în urma unui impact cu podeaua. Tableta cântărește doar 270 de grame, rulează Android 4.4 KitKat și din câte văd vine și cu apelare telefonica, dacă ne luăm după acel icon din colțul de jos al ecranului. Ca și modelele de telefoane Xperia Z3 și acest device poate controla un PlayStation 4 prin Remote Play.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×