IFA Berlin 2012: Umărește live conferința Sony

1.176 ori
<b>IFA Berlin 2012: Umărește live conferința Sony</b>Pentru cei pasionați de tehnologie și dornici a afla informațiile de la sursă există o alternativă pe lângă a merge direct la Berlin în cadrul IFA 2012. Soluția o reprezintă transmisiunile live. Samsung a făcut ceva similar la MWC Barcelona...

Pentru cei pasionați de tehnologie și dornici a afla informațiile de la sursă există o alternativă pe lângă a merge direct la Berlin în cadrul IFA 2012. Soluția o reprezintă transmisiunile live. Samsung a făcut ceva similar la MWC Barcelona 2012, vor face la fel și la Samsung Mobile Unpacked 2012 din cadrul IFA, de la ora 20.00.

Sony nu se lasă mai prejos și de la ora 17.00 ne invită pe http://presscentre.sony.eu/ pentru a urmări lansarea produselor noi, pregătite pentru târgul de tehnologie berlinez. Au apărut informații catalogate ca zvon vis-a-vis de Sony Xperia T - un fel de Xperia S cu cameră de 13 Megapixeli și procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro dual-core la 1.5 GHz, Sony Xperia SL - un Xperia S cu procesor dual-core upgradat la 1.7 GHz față de 1.5 GHz, Sony Xperia J - un smartphone Android cu procesor single core la 1 GHz, Android 4.0.

Cu siguranță că vor fi și alte noutăți. Aveți linkul pe care trebuie să-l urmăriți de la ora 16.00, asta dacă strategia Sony pe divizia de mobile vi se pare interesantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×