Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro: diferenţe şi asemănări de design în cele mai noi scăpări de protecţii ecran

1.135 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro: diferenţe şi asemănări de design în cele mai noi scăpări de protecţii ecran</b>Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro au scăpat de multe ori în ultimele săptămâni, inclusiv cu o presupusă dată de lansare: 10 august. Până la urmă Note 10e a dispărut de pe radar şi am rămas cu aceste două modele

Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro au scăpat de multe ori în ultimele săptămâni, inclusiv cu o presupusă dată de lansare: 10 august. Până la urmă Note 10e a dispărut de pe radar şi am rămas cu aceste două modele, iar azi aflăm care sunt diferenţele şi asemanarile între designurile lor frontale.

Vă reamintesc că aceste două telefoane ar urma să aibă acelaşi procesor, acelaşi format de design şi ambele vor primi câte o variantă 5G separată. Diferenţele de mărime sunt prezentate prin accesoriile protectoare pentru ecran ajunse pe web şi incluse în acest articol, sub formă de fotografii. Acestea vin de la Ice Universe, zvonac la fel de reputat ca Evan Blass.

Galaxy Note 10 Pro

Samsung Galaxy Note 10 va avea un ecran de 6.3 inch, iar Galaxy Note 10 Pro unul de 6.75 inch, deci va fi un terminal uriaş, chiar mai mare decât deja impresionantul OnePlus 7 Pro. A se remarca faptul că aceste protecţii de ecran nu au decupaj pentru camera selfie. La fel se întâmplă şi cu alte protecţii scăpate online săptămâna trecută.

Se pare că producătorii de accesorii şi protecţii nu au reuşit încă să pună mâna pe dimensiunile complete, de aceea lipsesc decupajele. Galaxy Note 10 ar urma să aibă o cameră frontală centrată (decupată în ecran), iar Galaxy Note 10 Pro va aduce o cameră duală frontală, decupată în colţul din dreapta sus. Curbura ecranului lui Note 10 ar fi similară cu cea a lui Galaxy S10.

Am văzut recent şi randări ce prezentau lipsa de buton Bixby şi de jack audio, dar şi o cameră triplă aliniată în stânga în spate şi cu senzori dispuşi vertical. Note 10 Pro ar urma să includă 4 camere în spate, faţă de 3 cât are Note 10 şi va veni cu o baterie de 4170 mAh cu încărcare rapidă la 25W. Cititorul de amprente va fi integrat în ecran pe ambele handseturi.

PS: Da, ştim ca sunt scrise greşit numele telefoanelor pe prima imagine. Probabil o glumă a leakerului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×